Porrassiivousta taloyhtiöille

Porrassiivous yhdistettynä kiinteistöhuoltoon

Kiinteistöhuolto ja porrassiivous – onko väliä mistä nuo toiminnat ostat? – Tietenkin on! Saman yrityksen palveluksessa olevat henkilöt tekevät jo asiakassuhteen alussa erittäin tiivistä yhteistyötä kiinteistön elinkaariajattelun pohjalta.

Porrassiivoojan liikkuessa yleisissä hän ilmoittaa havaitsemansa viat kiinteistöhuoltoon. Kiinteistöissä on tiloja, joissa huoltomies tai asukkaat eivät käy viikoittain ja näin ollen esim. vaaniva vesivahinko saattaa jäädä kunnolla huomioimatta. Porrassiivoojan nopea huomiointi ja suora yhteys huoltomieheen voi auttaa pahimpien jälkivaurioiden minimointiin. Tällöin porrassiivoja on tärkeä linkki myös kiinteistöhuollon toimintaa ajatellen.

Otamme jo tarjousvaiheessa huomioon kohteiden erilaiset materiaalit ja porrashuoneiden muut erikoispiirteet, sekä pyrimme saamaan yksilöllisen taloyhtiön siivousohjelman. Vankan ammattitaitomme näyttönä rakennamme kiinteistöön soveltuvan siivousohjelman, jonka avulla porrassiivoojamme osaa toteuttaa erilaisia kohteita ja tiloja. Porrassiivoojamme opastetaan kohteisiin jotta työ sujuisi mutkattomasti.
Palveluesimiehemme kiertää kohteissa säännöllisin väliajoin näin pystymme varmistamaan että siivousohjelmamme on jatkossakin sopiva taloyhtiöönne.

Pyydä yksilöllinen tarjous talonyhtiönne porrassiivouksesta ja muista siivouspalveluista!