Paikallista kiinteistöhuoltoa Lahden ympäristössä

Kiinteistöhuollon toiminta-alueemme: Olemme toimineet kiinteistönhoitoon liittyvissä tehtävissä vuodesta 1990 lähtien. Aluksi toiminta-alueemme oli Lahti ja nykyisin toiminta-alueemme on koko Päijät-Häme. Pääosa asiakkaistamme on asuinkiinteistöjä ja niissä asuvia asukkaita, mutta palveluidemme piirissä on myös toimisto- ja liikekiinteistöjä.

Tapamme tehdä kiinteistönhoitoa: Kaikissa asiakaskohteissamme on oma nimetty vastaava kiinteistönhoitaja ja työnjohtaja. Kiinteistönhoitaja hoitaa kiinteistöä ja palvelee asukkaita kuten entisajan talonmies, kuitenkin nykyaikaista tekniikkaa ja koneita hyödyntäen. Asiakaskohteissa työt mitoitetaan siten, että ne pystytään myös hoitamaan. Osa töistä, kuten kevät- ja syyssiivoukset tehdään ryhmätyönä.

Yhdistä kiinteistöhuolto ja porrassiivous helposti toimivaksi kokonaisuudeksi, jonka ansiosta porraskäytävän viihtyisyys pysyy erinomaisena ja viat korjataan nopeammin.

Talotekniikka, LVIS-huolto ja -kunnossapito Lahden seudulla

Teemme talotekniikan huolto- ja kunnossapitopalveluita Lahti – Hollola akselilla:

Talotekniikan huolto ja kunnossapito

Tilojen, laitteiden ja järjestelmien kunto ja toiminnan tarkastus määräajoin. Toimiva talotekniikka edellyttää jatkuvaa tarkkailua ja valvontaa.

Määräaikaishoito- ja kunnossapitotoimenpiteiden välit vaihtelevat muutamasta kuukaudesta yli kymmeneen vuoteen käyttöolosuhteiden vaativuudesta ja laitteesta riippuen. Talotekniikan huoltoon ja kunnossapitoon kuuluvat myös erilaiset määräajoin tehtävät tarkastukset, puhdistukset ja huollot.

Lämmönsiirto ja lämmitysjärjestelmät

Järjestelmien toimintaa seurataan jatkuvasti jolloin laitteet toimivat turvallisesti ja tiloja on miellyttävä käyttää.

Vesi- ja viemärijärjestelmät ja käyttölaitteet

Kiinteistöjen vedenkäyttö ja vesi- ja viemärilaitteet vaativat jatkuvaa hoitoa, kuten hanat, altaat, viemärit, lattiakaivot pihakaivot ja yms.

Ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteet

Ilmanvaihtolaitoksen toiminnan tarkkailu ja säädöt sekä suodatinhuolto ovat keskeinen osa taloteknistä huoltoa.

Kylmätilojen jäähdytysjärjestelmät

Jäähdytysjärjestelmät vaativat säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa.

Sähkö-, tieto- ja antenniverkot

Sovitussa laajuudessa kiinteistön järjestelmien huolto ja tarvittavien laite- ym. asennusten ja korjausten järjestäminen ja valvonta.

Energianhallinta

Kulutustasoja voidaan yleensä alentaa hyvällä ja tehokkaalla kiinteistön energiataloudellisella ylläpidolla ja seurannalla taloyhtiön eduksi.